خزندگان به آن دسته از جانوران فلس داری گفته می شود که خونسرد و تخمگذارند . تعداد بیشتری از این جانوران در خشکی زندگی می کنند ولی تعداد کمی از آن ها همچون سوسمارها و لاک پشت ها قادرند مدتی در آب زندگی کنند.
اکثر مردم بارها خزندگان را دیده اند ولی اطلاعات کمی در مورد آنها دارند . در این قسمت جهت آشنایی بیشتر افراد با خزندگان ، تحقیقی آورده ایم .
این تحقیق شامل 12 صفحه بوده و در دو قالب ورد و پی دی اف آورده شده و امکان ویرایش آن وجود دارد.
موضوعاتی که در این تحقیق به آن پرداخته شده است عبارتند از :
شناخت خزندگان ، خصوصیات خزندگان ، پوست خزندگان ، اندام های حرکتی خزندگان ، اندام های حسی خزندگان ، گونه های خزندگان ، دشمنان خزندگان ، خزندگان و انسان ، زیستگاه خزندگان ، غذای خزندگان و معرفی برخی از خزندگان
اولین مورد که شاید هرگز نمی دانستید این است که جعبه سیاه هواپیما نه جعبه است نه سیاه! درواقع جعبه سیاه یک سیلندر نصب شده بر روی دو قطعه فلزی بزرگ است
بیشتر به نظر میرسد یک کمپرسیور هوا باشد تا یک دستگاه ضبط. رنگ جعبه سیاه نارنجی است به این دلیل که بتوانند آن را در لاشه های سوخته و دود و سیاهی راحتتر پیدا کنند.
درواقع اصطلاح جعبه سیاه نامی است که رسانه ها از آن استفاده میکنند و مورد توجه آن هاست. اما بسیار از مردم نمیدانند که این نام با ماهیت واقعی این وسیله متفاوت است.
نظریه های متفاوتی درباره انتخاب نام جعبه سیاه برای این وسیله وجود دارد. جعبه سیاه هواپیما از دو بخش جداگانه تشکیل شده است.
بارها اسم چنگیز خان مغول را شنیده ایم ، با شنیدن نام چنگیزخان بی اختیار به یاد جنگ و خشونت و کشتار و غارت می افتیم .
در اینجا تحقیقی با عنوان چنگیز خان مغول آورده ایم ، با مطالعه این تحقیق با چنگیز و نحوه زندگی او بیشتر آشنا خواهید شد .
این تحقیق شامل 11 صفحه بوده و در دو قالب ورد و پی دی اف آورده شده و امکان ویرایش آن وجود دارد .
در تحقیق مذکور عناوین زیر وجود دارد ( توضیحات هر عنوان به طور کامل در تحقیق ذکر شده است )
بسیاری از مردم، شوری آب دریاها را، خوش ندارند و می پندارند که اگر آب دریاها شیرین بود، بهتر بود. چرا آب دریاها شور است؟ با آنکه همه رودخانه هائی که در روی زمین، به دریاها می ریزند، دارای آب شیرین هستند!
آیا چه کسی این نمک فراوان را، در آب دریا ریخته و چرا ریخته، آیا این نمک از کجا آمده؟ آیا تمام شدنی نیست؟
مقاومت آب شور، در برابر فساد، از آب شیرین، بیشتر است. اگر آبهای اقیانوسها شیرین، می بود، خطر فاسد شدن و گندیدن آنها، بسیار بود.
اگر آبهای دریاها بگندند، زنده ای در کره زمین، باقی نخواهد ماند، بوی گند و تعفن آب، موجود زنده ای را باقی نخواهد گذارد.
به گزارش شهر علم : اکثر انسان ها از مارها می ترسند و البته حق هم دارند چراکه بسیاری از مارها سمی اند و اگر انسان را نیش بزنند, احتمال مرگ در صورت عدم رسیدگی پزشکی وجود دارد اما مارها فایده هایی هم برای انسانها بخصوص در زمینه های پزشکی دارند در ادامه درباره فواید مارها در مسائل درمانی و پزشکی بخوانید
زهرمار بخاطر اثرات دارویی و فیزیولوژیک می تواند بر مولکول های زیستی، سلول ها، بافت ها و اندام های مختلف اثر بگذارد بنابراین قابلیت آن را دارد که در صنعت داروسازی بکار گرفته شود.
"کاپتوپریل" دارویی که در درمان فشارخون و بیماری های قلبی استفاده می شود شاید یکی از معروفترین مثال های بهره گیری از زهر مار در صنعت داروسازی باشد.