بسیاری از مردم بدنبال ایجاد تحول در روشهای تدریس هستند. اما یافتن روشهای جایگزین که کارآمد هم باشد کار ساده ای نیست. در این گزارش «جهان آموزش» به سراغ آموزگارانی می رویم که روشهای تدریس نوینی را بکار می گیرند.
درباره اینکه کدام روش تدریس موثرتر است، بحثهای زیادی وجود دارد. با اینحال اکثر کارشناسان در یک مورد اتفاق نظر دارند: نیاز به نوآوری و خلاقیت در کلاسهای درس هست. در این گزارش دو معلم را ملاقات می کنیم که در شیوه تدریس شان دست به سنت شکنی زده اند.
حنان حروب، برنده جایزه یک میلیون دلاری «بهترین معلم دنیا» توجه بسیاری از کارشناسان دنیای آموزش و پرورش را به خود جلب کرده است. روش تدریس حنان برای کودکان فلسطینی که دچار آسیبهای روحی هستند امروز الگویی برای بسیاری از آموزگاران است.
از آنجایی که فاصله بین شام تا صبحانه بین 10 تا 12 ساعت متغیر است، بنابراین صبحانه برای کودکان مخصوصاً دانش آموزان بسیار مهم است.
طفره رفتن از خوردن صبحانه، مخصوصاً به دلیل اضطراب ناشی از امتحان، یکی از مشکلات شما، والدین است اما با تهیه صبحانه ای اشتها برانگیز موفق خواهید شد. مواد غذایی که می توانید با آنها صبحانه ای کامل و اشتها آور فراهم کنید، شامل:
نان روغنی: یکی از نان های خوشمزه و انرژی زا است. خوردن مقدار کمی از آن، حداقل تا 40 دقیقه، انرژی مورد نیاز بدن را کاملاً تامین می کند. بنابراین چند نکته نان روغنی به همراه پنیر و گردو، صبحانه ای مقوی و مفید است.
بر اساس نتایج بدست آمده از آزمونهای جهانی اکثر دانش آموزان ایرانی در حل مساله های ریاضی دچار مشکل هستند .
به عبارتی اگر مسائل ریاضی در سطح دانش باشد ، ایرانیان به خوبی از عهده حل آن بر می آیند . ولی اگر مسئله ها در سطح درک و فهم باشد در حل آن دچار مشکل می شوند .
در صورتی که مساله ها به خوبی درک شود حل آن آسان خواهد بود . در اصل فهمیدن مساله نصفی از راه حل می باشد .
لذا به گونه ای باید دانش آموزان را با نحوه برخورد با مساله و درک آن به خوبی آشنا شوند .در صورتی که بتوان از انیمیشن های ریاضی در مورد حل مسئله استفاده نمود تا حدی به این مهم دست خواهیم یافت .
می خواهیم روش ساخت یک آدمک جادویی منحصر به فرد را آموزش دهیم . آدمک ما ظاهری خیلی ساده ای دارد و به راحتی می توان آن را در مدرسه یا خانه ساخت .
آدمک جادوئی بر خلاف ظاهر ساده اش ، کارهای خارق العاده ای انجام می دهد . به راحتی روی دستش می ایستد ، وقتی آن را روی کمر می خوابانیم و به حالت نیم خیز در می آید .
و عجیب تر اینکه اگر دماغ آدمک را روی میله یا انگشت قرار دهیم مانند الاکنگ پایین و بالا رفته و می چرخد ، بدون اینکه تعادلش به هم بخورد .
در ساخت این آدمک لوازم خیلی ساده ای به کار رفته و خبری از باطری و موتور الکتریکی در آن نیست .