در اینجا می خواهیم رزومه چهره بزرگ علم مدیریت آموزشی را به شرح ذیل در اختیار شما عزیزان بگذاریم.
محمدرضا بهرنگی
الف - استاد دانشگاه تربیت معلم، تهران
ب ـ 1358آغاز خدمت در دانشگاه تربیت معلم:
· استاد دانشگاه تربیت معلم از20 / 9/ 1378 تا کنون
· دانشیار دانشگاه تربیت معلم از 1371 تا 1378
· استادیار دانشگاه تربیت معلم از 1358 تا 1371
· 1381استاد نمونه کشوری و دانشگاهی
· 11-02-75 استاد نمونه دانشگاه تربیت معلم ـ آقای دکتر متقالچی ریاست دانشگاه تربیت معلم
· 1376 استاد محقق نمونه دانشگاهی
· 1388رئیس انجمن مدیریت آموزشی ایران
· موسس اولین دوره دکتری مدیریت آموزشی در ایران در دانشگاه تربیت معلم و دانشگاه آزاد اسلامی واحد دکتری علوم تحقیقات
ج- وضعیت تحصیلی:
1. دکتری PH.D در تعلیم و تربیت در مدیریت آموزشی و آموزش عالی- کالیفرنیای جنوبی لوسانجلس 1358
فوق لیسانس:
2. علومتربیتی با گرایش مدیریت آموزشی دانشگاه تهران 1352
3. اقتصاد دانشگاهتهران با گرایشکارشناسی امورگمرکی 1350
4. علومتربیتیباگرایشآموزشعالیازدانشگاهکالیفرنیا لوسآنجلس1356
لیسانس:
1. مشاوره و راهنمایی از دانشگاه تربیت معلم 1350 (اولین دوره در ایران)
2. علوم ارتباطات (مترجمی دانشگاه علامهطباطباییفعلی)1350(اولین دوره در ایران)
3. دیپلم: ریاضی کرمانشاه، 1342دبیرستان شاهپورسابق
برای دیدن رزومه کامل استاد بزرگ مدیریت اموزشی به آدرس سایت
http://cvs.khu.ac.ir/fa/behrangi.htm مراجعه فرمایید.
از لینک زیر می توانید پیش نویس کلیه فصل های کتاب ریاضی پایه هشتم را دریافت کنید.
روز یکشنبه تاریخ 21/2/93 راس ساعت 10 قبل ازظهر جلسه ی هم اندیشی دبیران ریاضی متوسطه اول، در آموزشگاه محمدیه، اتاق گروه های آموزشی برگزار شد.
دراین جلسه ابتدا اکبر فیضی سرگروه ریاضی متوسطه اول ضمن خوش آمدگویی وعرض خسته نباشید به تمام دبیران ریاضی، موضوعاتی درباره ارزشیابی اثر بخش آموزشی ، فرم نظارت وارزیابی سوالات امتحانی، فراخوان گروه ریاضی دفتر تالیف جهت تصاویر عنوانی فصول ، نمونه سوالات ریاضی هفتم ، ساختار وسرفصلهای ریاضی هشتم را ارائه داد .
در این جلسه ارزشیابی آموزشی وارزشیابی کیفی مورد بررسی وبحث وتبادل نظر قرار گرفت وارزشیابی آموزشی چندکشورازجمله انگلستان ،ژاپن ، اسپانیا ،وایران مورد بررسی قرار گرفت .
در ادامه جلسه تصاویر آثار باستانی شهرستان تکاب که برای ارسال به دفتر تالیف آماد ه شده بود ارائه گردید واز معلمان ریاضی دعوت شد بنا به فراخوان دفتر تالیف کتب درسی که در نظر دارد در ابتدای هرفصل در کتاب ریاضی هشتم از تصاویر آثار باستانی، و اسلامی متناسب یا موضوع آن فصل استفاده نمایدمقرر گردید همکارانی که در این زمینه می توانند تصاویر ی را با تلفیقی از ریاضیات آماده کنند به گرو ه های اموزشی تحویل دهند تا برای دفتر تالیف کتب ارسال گردد.
-در این جلسه سرفصل ها وساختار ریاضی هشتم مورد بررسی قرار گرفت وقریب به اتفاق همکاران حاضر در جلسه با توجه سرفصل ها وپیش نویس اولیه کتاب ریاضی هشتم حجم زیاد کتاب وزمان کم برای تدریس این در س را یادآور شدند .
-مقرر گردید همکاران فایل پیش نویس کتاب ریاضی هشتم را از وبلاگ گروه دانلود نموده ونظرات خود را به گروه های اموزشی تحویل دهند. تا این نظرات وپیشنهادات به گروه های اموزشی استان ،ارسال گردد.
در ادامه هماهنگی های لازم در مورد طرح سوالات ریاضی هفتم ونحوه طرح سوالات بعمل آمد
-مقرر گردید همکاران یک نسخه از سوالات امتحانی ریاضی هفتم را همراه با فایل word سوالات به گروه های آموزشی تحویل دهند این سوالات بررسی ونمونه سوالات برتر انتخاب ومعرفی خواهد شد.ضمننا بانک سوالات ریاضی هفتم ایجاد خواهد شد.
روز شنبه تاریخ 16/9/92 راس ساعت 10 قبل ازظهر جلسه ی هم اندیشی دبیران ریاضی متوسطه اول، درسالن کنفرانس آموزش وپرورش شهرستان تکاب برگزار شد.
این جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد ودر ابتدا سرگروه ریاضی متوسطه اول اکبر فیضی ضمن خوش آمدگویی وعرض خسته نباشید به تمام دبیران ریاضی، موضوعاتی درباره کتاب ریاضی هفتم ، نظرات مولف کتاب ریاضی هفتم ،معرفی آدرس وبلاگ گروه ریاضی ومحتویات این وبلاگ را مطرح کرد، در ادامه دستورالعمل تولید محتوای الکترونیکی را برای همکاران توضیح داد وبه تبیین روش درس پژوهی به عنوان روشی برای کم کردن فاصله میان تحقیق و عمل پرداخت، وتفاوت ها وشباهت های درس پژوهی را با با اقدام پژوهی توضیح داد واز همکاران خواست تا با اجرای این روش مبتنی بر دستوالعمل ارسالی به مدارس در زمان مقرر، کارهای خود را به گروه های آموزشی ارسال کنند تامحتوای الکترونیکی گروه منتخب به استان ارسال گردد .در این جلسه طرح گروه بندی وبن پیشرفت تحصیلی نیز مورد بررسی قرار گرفت ....
در ادامه جلسه هم اندیشی، همکاران حاضر درجلسه هر کدام به نوبت در مورد موضوعات مطرح شده به بحث وتبادل نظر پرداختند که موضوعات مطرح شده به شرح زیر می باشد
اکثردبیران حاضر در این جلسه کتاب ریاضی هفتم را از نظر محتوای آموزشی مناسب ارزیابی نمودند و برافزایش ساعت درسی این کتاب وبر تولید محتوای الکترونیکی برای کتاب ریاضی هفتم تاکید کردند وبرا ین باور بودند که راهبردها با روش تدریس وطرح مسئله تطابق ندارد ومی شد در بعضی مثالها نمونه های بهتری را مطرح کرد که هم جالب باشد وهم در دانش آموزان ایجاد انگیزه کند و آنهارا به تفکر وادارد تا بارغبت بیشتری به دنبال حل آن باشند.
اکثر همکاران براین عقیده بودند که هرجا که روش تدریس ومحتوای در س بر یادگیری محاسبات استوار نبود می توان از ماشین حساب استفاده کرد . مولف کتاب ریاضی هفتم نیز استفاده از ماشین حساب را در قسمت هایی از درس ، بویژه در فصل اول برای اینکه دانش آموزان دغدغه ای جز راهبردهای حل مسئله نداشته باشند ، مجاز دانسته است.
تجهیز مدارس به فن آوریهایی از جمله ویدئو پروژکتور ونرم افزارها بویژه برای مدارس روستا یی ا ز خواسته های دبیران ریاضی بود وحاضرین در این جلسه ، برگزاری این جلسات وکارگاه های آموزشی راکه بر مبنای تبادل تجربیات معلمان می باشد ، مفید دانسته و بر روشهایی که مبتنی بر درس پژوهی است تاکید کردند .
فراخوان گروه ریاضی دفتر تالیف جهت تصاویر عنوانی فصول
گروه ریاضی دفتر تالیف درنظردارد با هدف مشارکت معلمین ودبیران محترم همه استانها و ترویج فرهنگ آشنایی با آثار ملی-باستانی واسلامی برای صفحه اول هر فصل کتاب ریاضی هشتم یک تصویر یا عکس از چنین آثاری، مربوط به یکی از استانها(مرتبط با موضوع فصل) قرار دهد. لذا در این زمینه از سرگروهها و دبیران ریاضی استانها دعوت به عمل می آید با توجه به عناوین و درسهای اعلام شده برای فصول این کتاب وحتی الامکان با در نظر گرفتن ارتباط موضوعی با فصل مورد نظر عکسهایی با کیفیت مناسب وبا چند سطر توضیح به صورت پیشنهاد ارسال نمایند تا از بین مطالب و عکسهای ارسالی توسط مؤلفین انتخاب صورت پذیرد.
تصاویر پیشنهادی عنوانی فصول (تلفیق ریاضیات با اثار باستانی شهرستان تکاب)
بقیه تصاویر در ادامه مطلب....