درس و علم
دفاتر شاخص

باسمه تعالی 

با توجه به تماس های مکرر همکاران محترم: 

با احترام به اطلاع می رساند در گردهمایی سرگروههای مناطق و نواحی استان ، دفتر ثبت نمرات مورد بررسی قرار گرفت و مشکلات این دفتر با نظر همه سرگروههای حاضر در جلسه ثبت و این مشکلات با آموزش متوسطه اداره کل مطرح شد . در نهایت با توجه به این که از قبل این دفاتر به صورت پیشنهادی بوده ولی از طرف مناطق جهت تکثیر در اختیار مدارس قرار گرفته به این نتیجه رسیدیم که همکاران در صورت صلاحدید صفحه اول ثبت فعالیت ،حضور و غیاب و...... و صفحه گروه بندی و ثبت نمرات کلاسی را تکمیل  و همچنین صفحه آزمایشگاه را باتوجه به فعالیت های کتاب و تدریس به عنوان دفتر آزمایش تکمیل نمایند.


http://gorooh.parsiblog.com/PhotoAlbum/dars2/10e9328c176de902f34269074578f82d.gif

  نوشته شده در روز دوشنبه 94/8/18  ، تعداد
ارسال برنامه عملیاتی

با سلام و خسته نباشید  

سرگروهای محترم  علوم تجربی مناطق و نواحی لطفا تا تاریخ 20/8/94 برنامه عملیاتی مناطق خود را به گروه استان ارسال نمایید.


http://gorooh.parsiblog.com/PhotoAlbum/dars2/10e9328c176de902f34269074578f82d.gif

  نوشته شده در روز سه شنبه 94/8/12  ، تعداد
چرخه نیتروژن - گفت و گو کنید ص 5 علوم تجربی نهم

چرخه نیتروژن

نیتروژن یک بخش اساسی در ساختمان همه موجودات زنده است. نیتروژن در پروتئین ها، واحدهای ساختاری و شیمیایی همه موجودات زنده ، و در مولکولهای DNA ، که دستورات راهنمای ضروری برای همه فعالیتهای زندگی را حمل می کنند ، یافت می شود.
هر چند نیتروژن 80 درصد اتمسفر را تشکیل می دهد ، حیوانات و گیاهان نمی توانند مستقیماَ از آن استفاده کنند . باکتریهای موجود در خاک در رابطه با چرخه مجدد نیتروژن از طریق تبدیل آن به شکلی که برای موجودات زنده دیگر قابل استفاده باشد ، نقش حیاتی بازی می کنند. هنگامی که گیاهان و حیوانات می میرند ، باقیمانده اجساد انها بوسیله موجودات ذره بینی موجود در خاک ، تجزیه می شود و ترکیبات نیتروژن درست می شود.
این ترکیبات همچنین توسط رعد و برق در هوا ایجاد می شوند . این ترکیبات به هنگام باران در آب حل شده ، و در خاک جذب می شوند . در درون خاک ، باکتریهای نیترات کننده این ترکیبات نیتروژنی را به نیترات تبدیل می کنند ، که توسط گیاهان ازطریق ریشه جذب می شوند . حیوانات با خوردن گیاهان نیتروژن به دست می آورند باکتریهای تجزیه کننده نیتروژن ، نیتروژن را مستقیماَ از هوا دریافت کرده و نیترات درست می کند . انها از ریشه نخود فرنگی ، لوبیا و گیاهان دیگر تغذیه می کنند باکتریهای تجزیه کننده نیترات این مراحل را بر عکس انجام می دهند . انها برای تامین انرژی از نیترات استفاده می کنند و نیتروژن را مجددا به هوا باز می گردانند.


http://gorooh.parsiblog.com/PhotoAlbum/dars2/10e9328c176de902f34269074578f82d.gif

  نوشته شده در روز پنج شنبه 94/8/7  ، تعداد
نمونه سوالات علوم تجربی پایه هفتم، هشتم ،نهم

با سلام و عرض احترام  

نمونه سوال فصل 1و2و3 علوم هفتم

نمونه سوال فصل 2 علوم هشتم 

نمونه سوال فصل 2 علوم نهم 

در این پنجره قابل دانلود است                        دانلود فایل


http://gorooh.parsiblog.com/PhotoAlbum/dars2/10e9328c176de902f34269074578f82d.gif

  نوشته شده در روز پنج شنبه 94/8/7  ، تعداد
کدهای بازیافت

کدها عبارتند از:

1- PETE (پلاستیک کد 1): پلی‌اتیلن ترفتالات، قابل بازیافت‌ترین و معمول‌ترین پلاستیک است که به عنوان بطری‌های آب، نوشابه و ظرف‌های یکبار مصرف و غیره استفاده می‌شود. محکم و در برابر گرما مقاوم است و با بازیافت به بطری‌های آب، ساک، لباس، کفش، روکش مبل، فیبرهای پلی‌استر و غیره تبدیل می‌شود.

2- HDPE (پلاستیک کد 2): پلی‌اتیلن با غلظت بالا که به‌راحتی و به سرعت بازیافت می‌شود. پلاستیک نوع خشک است اما زود شکل می‌گیرد و معمولا در قوطی شوینده‌ها، بطری‌های شیر، قوطی‌های آب‌میوه، کیسه‌های زباله و غیره به کار می‌رود. با بازیافت تبدیل به لوله‌های پلاستیکی، قوطی‌ شوینده‌ها، خودکار، نیمکت و غیره می‌شود.

3- PVC (پلاستیک کد 3): پلی‌وینیل کلوراید سخت بازیافت می‌شود. با آن که محیط زیست و سلامت افراد را به خطر می‌اندازد، هنوز در همه جا در لوله‌ها، میزها، اسباب‌بازی‌ها و بسته‌بندی و غیره به چشم می‌خورد. PVC بازیافت شده به عنوان کفپوش، سرعت‌گیر، پنل و گل‌ پخش‌کن ماشین استفاده می‌شود.

4- LDPE (پلاستیک کد 4): پلی‌اتیلن با غلظت پایین است. ویژگی آن قابل‌انعطاف بودنش است. معمولا در نخ‌های شیرینی، بسته‌بندی، قوطی‌های فشاری، کاورهای خشکشویی به کار می‌رود. بعد از بازیافت به عنوان بسته‌های حمل نامه، سطل‌های زباله، سیم‌بند و غیره استفاده می‌شود.

5- PP (پلاستیک کد 5): پلی‌پروپیلن با غلظت پایین و در برابر حرارت فوق‌العاده مقاوم است. به عنوان نی، درهای بطری و قوطی استفاده می‌شود. PP بازیافت شده در چراغ راهنمایی و رانندگی، پارو، جای پارک دوچرخه و قفسه‌های کشویی کاربرد دارد.

6- PS (پلاستیک کد 6): پلی‌استایرن که به فوم معروف است در ظروف یکبار مصرف دردار و غیره به کار می‌رود. فوق‌العاده سبک ولی حجیم است. PS به دلیل آن که گرما را زیاد منتقل نمی‌کند، کاربرد زیادی دارد. با آن که این ماده جزو برنامه‌های بازیافت شهرداری‌ها نیست اما می‌تواند به عایق‌های حرارتی، شانه‌های تخم‌مرغ، خط ‌کش و ظروف پلاستیکی تبدیل شود.

7- سایر موارد (پلاستیک کد 7): سایر پلاستیک‌ها مانند پلی‌اورتان می‌توانند ترکیبی از پلاستیک‌های فوق باشند. جزو بازیافت نیستند. محصولات با کد 7 می‌توانند هر چیز از زین دوچرخه گرفته تا ظرف‌های 5 گالنی را شامل شوند. بسیاری از بازیافت‌کنندگان، پلاستیک با این کد را قبول نمی‌کنند اما رزین این پلاستیک‌ها قابل تبدیل به الوارهای پلاستیکی و مواد سفارشی هستند.

 

 


http://gorooh.parsiblog.com/PhotoAlbum/dars2/10e9328c176de902f34269074578f82d.gif

  نوشته شده در روز چهارشنبه 94/7/29  ، تعداد
<      1   2   3   4   5   >>   >


مطالب طلایی - کلیک کنید

آمــار سایت

بازدیــــد امـــــروز : 18
بازدیــــــــد دیـــــــــروز : 26
بازدیـــــــــد کــــــــــل : 232845
تعـــــداد یادداشت هـــــــا : 385
منوی اصلی

صفحـه اول سایـت

تحقیق هــای قابل ویــرایش

پاورپوینت هـای آموزشـی و درسی

طرح درس هـای برتر معلمان

نظرات و پیشنهادات

فهرست موضوعی یادداشت ها

آموزش مطالب مفید و کاربردی
مقاله و تحقیق قابل ویرایش
اطلاعات عمومــی و دانستنیها
انیمیشن درسی و پاورپوینت
طرح درس های دوره ابتدایی
طرح درس های متوسطه اول
طرح درس های متوسطه دوم
مطالب مرتبط با درس و مدرسه
محتواهــای الکترونیک درسی
دنیای اسرار آمیــز جانوران
پرسش و پاسخ هــای علمی
سبک زندگی و زندگی خوب
لیست آخرین مطالب

طرح درس و روش تدریس مطالعات اجتماعی ششم، درس 17: ویژگیهای دریاها
طرح درس و روش تدریس ریاضی دوم، فصل2: جمع و تفریق ده تایی
پاورپوینت درس 12 فارسی چهارم دبستان (ابتدایی): اتفاق ساده (دوست
پاورپوینت درس 11 فارسی چهارم دبستان (ابتدایی): فرمانده دل ها
طرح درس معرفی عددهای گویا ریاضی هشتم
طرح درس برگی از تاریخ زمین
طرح درس طول و سطح، ریاضی ششم
طرح درس سرگذشت دانه - علوم دوم
طرح درس ریاضی سوم ، ارزش پول
تحقیق در مورد اهرم ها و انواع آن
تحقیق در مورد اسلحه و تاریخچه آن
طرح درس روزانه کارخانه ی کاغذسازی
[عناوین آرشیوشده]

http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/riazi/6af5e218c7b634c3d7afd741834f59d2.jpg